Vélemények

Kíváncsi vagy mit mondanak a genetikai táplálkozásról azok, akik már próbálták…?

Ide összegyűjtöttem néhány elégedett ügyfelem véleményét, hogy lásd milyen eredmények érhetők el akár már néhány hét alatt, ha az ember ismeri a saját anyagcsere típusát és ennek megfelelően táplálkozik.

Nézd meg a véleményeket!

Vélemények az anyagcseretípus mérésről és genetikai táplálkozásról

“Kedves Andi! Nagyon boldog vagyok, hogy Rád találtam! Magas inzulinrezisztencia szinttel és pajzsmirigy alul működéssel, azt hittem, hogy már nincs semmi segítség. Ekkor ajánlottak TÉGED! Így, csupa nagy betűvel, mert egy csoda vagy és csoda az, ami velem történik. Két hónapja kezdtem az életmódváltásba és az orvosom olyat mondott, amit még az elmúlt 52 évemben orvos nekem soha nem mondott. Én vagyok a nap fénypontja, mert olyan jók lettek az eredményeim. Mindezt Neked és az útmutatásaidnak köszönhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy sohasem késő változtatni az életünkön. Köszönöm szépen és további jó munkát és sok sikert kívánok!”

Fánkáné Rab Zsuzsanna

“Januártól csinálom teljes erőbedobással. Annyi meglepetés ért, hogy hihetetlen. Először is tudok inni. Ki gondolta volna?! 😀 Nagyon jól megy.
Tényleg elég nekem a napi háromszori étkezés. És ennek annyira örülök. Nem kell tízórait, uzsonnát csomagolni, méricskélni, valamikor megenni, nyugodtan mehetek délután a gyerekekért vagy bárhová, mert mikorra enni kell már úgyis itthon vagyok. Nagyon kényelmes.
Nagyon jók a receptek és már nagyon sokat kitaláltam én is. Újakat is és hagyományos ételeket is reformálok (pulykabrassói céklával, gyros sült zellerrel stb) nagyon élvezem. Próbálgatom a Szafi reform termékeket is, zsömit, kakaós csigát, pizzát… nagyon jók.
A teljes kiőrlésű kenyér recepted is nagyon jó, minden hétvégén megsütöm, felét lefagyasztom (ha lefagyasztom, mert a férjem is eszi).
Most vagyok 59,6 kg. Nagyon örülök neki, de leginkább annak, hogy jól érzem magam!”

Gazdagné Tóth Noémi (2 hónappal mérés után)

“Pár nappal a karantén előtt kezdtem bele ebbe az új életmódba, és azt mondhatom, hogy nagyon szerencsés időzítés volt, mert amíg másoktól azt hallottam, hogy össze-vissza esznek és jönnek fel rájuk a kilók, addig én önsanyargatás nélkül, finom ételek evésével a 2 hónapos karantén végére 8 kg-ot fogytam, és sokkal energikusabbnak és boldogabbnak érzem magam.”

V. Nóra

“Először is köszönjük szépen ,hogy elindítottál minket ezen az úton, és bevezettél bennünket egy olyan életmódba, ami hatalmas életminőség javulást hozott az életünkben.
Hogy milyen változásokat éltem meg ennek az életmódnak köszönhetően?
1. Az emésztésem optimalizálódott 2. Fokozatos,szemmel látható fogyás a hasamról 3. A koffein ,edzés előtti energizálók elhagyása,ami korábban függőséget okozott nekem 4. Az alvásminőségem javulása 5. Természetes úton vagyok energikus 6. Jóval kevesebb migrén,mint korábban,ami ha mégis fellép jóval könnyebben múlik el 7. Jelentős életminőség javulás.
Mindez kb. 4 hónap történése, a java csak most jön !
Nyugodtan használd fel az adataimat, remélem segíteni fogja a további munkádat!

Köszönöm szépen!”

Wolf Nándor

“Szia Andi!

Nagyon nagy köszönetem küldöm! 🙂 Már ma sokkal nyugodtabb és élettelibb vagyok, mert értem, hogy miért nem működött az, amit eddig erőltettem magamra. Végre tudok mit kezdeni a testem jelzéseivel!”

Szakszon Imre (pár nappal mérés után)

“A genetikai táplálkozás egész más megvilágításba helyezett dolgokat és azt éreztem, hogy nem lemondások és sanyargatás következik, hanem egy élhető szokás, amiről nem kell visszaállnom később azért, hogy néha valami jót is egyek. Bizony, 3 nap kellett ahhoz, hogy visszakapjam a régi energiám és reggeltől estig pörögjek. Kényelmesen kelek 6-kor és este 10-11-ig is tudok dolgozni, ha szükséges. Az én speciális étrendemmel tökéletesen tudtam azonosulni és – tudom hihetetlen lesz – de alig bírtam megenni a meghatározott adagokat.
Jókat eszek és toppon érzem magam. Könnyű betartani és mindig jóllakott vagyok. 10 kilót fogytam anélkül, hogy “fogyóztam” volna. Egyszerűen csak azt eszem és annyit, amennyi nekem való, amennyit pontosan beállítottunk, személyre szabottan nekem Andreával. Azóta több ismerősömnek ajánlottam és nem láttam még eredménytelen “esetet”.  Köszönöm Andrea, nagyon sok sikert kívánok a munkádban!”

Temesvári Richárd

“Meg voltam győződve róla, hogy egészségesen eszem, mégsem volt elég energiám a mindennapokban, sokszor fáradtnak éreztem magam. A mérésen pontos képet kaptam arról, mik azok az élelmiszerek, melyek segítenek jobb állapotba kerülni és mik azok, amiket mellőznöm kell. Már 2 hét után érezhető és szemmel látható volt a változás. Néhány hónap alatt az energia szintem 30-ról 90%-ra nőtt és a szervezetem sokkal ellenállóbbá vált, több energiám van és hatékonyabban tudom végezni a feladataimat. Mindezt úgy, hogy nagyon finomakat és óriási adagokat ehetek! :)) “

Hevesi Szandra

“Drága Andi!

Nagyon sokat köszönhetek Neked, és nem győzök elég hálás lenni a segítségedért!
Szeretném összefoglalni néhány mondatban, hogy miért is egész pontosan:
Mivel elég nagy teherbírásnak vagyok kitéve nap, mint nap, fontos számomra az egyensúly, a kellő energia, teherbíró képesség, fókuszáltság…
Ha ezek nincsenek meg a napjaimban, én sem tudok hatékonyan működni. Sajnos ez meg is történt pár hónappal ezelőtt…
Amikor azt gondolod minden, amit csinálsz az jó neked, csak részben van igazad! Én is beleestem ebbe a csapdába sajnos! De hála és köszönet Andinak, a tudásának és a genetikai alapú táplálkozás mérésnek minden napvilágra került, a “hibák” javítva lettek és érzem újra élek, egészséges vagyok, tele energiával, lelkesedéssel, nagyfokú fókuszáltsággal.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, minden tekintetben profi!

Mindent köszönök! :)”

Kesztyűs Anett

“Régóta keresem, a számomra legmegfelelőbb étkezés módot és sok mindent kipróbáltam, mire a genetikai táplálkozásra bukkantam. sokkal jobban érzem magam, amióta így eszem, nyaralás után alig vártam, hogy visszatérjek a számomra jó élelmiszerekhez.
Ez a táplálkozási mód, egészséges, betartható szabályrendszert ad, és mindenki saját magára tudja szabni, így nem lesz unalmas hosszú idő után sem.
Ma már van erőm tornázni is, és sokkal energikusabbnak érzem magam, mint fél éve.. Mindenkinek ajánlom, hogy vágjon bele! :)”

Szamosfalvi Bernadett

“Eddig is törekedtem az egészséges és tudatos étkezésre. A mérés után viszont volt pár olyan dolog volt, amit ki kellett „selejteznem”, mert lelkesen fogyasztottam, de kiderült, hogy számomra mégsem túl hasznos.A mintaétrendem nagyon könnyű, nagyon izgalmas ételekkel van teli. Ami nagyon tetszik, hogy pikk pakk elkészülnek az ételek és nagyon finomak, nem kell órákat a konyhában tölteni. Ezen kívül az élelmiszerlistám alapján pedig nagyon könnyen a fantáziámat használva sok új ételt tudok kitalálni, amit pillanatok alatt össze tudtok állítani. Napról napra kiegyensúlyozottabb és energikusabb vagyok, amit teljes mértékben az új étkezésemnek köszönhetek!”

Pásztor Nikolett

“Egy hét alatt teljesen átálltam az új táplálkozásra és sokkal jobban megy, mint gondoltam. Elindult a fogyásom is, igaz, még csak 3 kg-nál tartok, de egyáltalán nem vagyok türelmetlen. És ami még ennél is fontosabb, végre “élek”, kezd visszatérni az energiám.”

Csorba Enikő (3 héttel mérés után)

“Sokkal több az energiám, jobban alszom, pihenten ébredek, napközben sem vagyok fáradt, álmos. Az ízületeim is sokkal lazábbak, nagyobb tartományban mozognak ( nem tudtam a sarkam a fenekemhez húzni, most már megy).
No és a 8 hét alatt 7 kg fogyás nagyon doppingol. Azóta sem kívánom az édességet, a csokit, leszoktam a nassolásról.”

Pengő Erzsébet (2 hónappal mérés után)

“Most tartok 8kg mínusznal, tegnapi adatok szerint ami jó, és aminek nagyon örülök, de aminek meg inkább, hogy az első két nap után több lett az energiám, s ez folyamatosan csak egyre jobb lett. Pörgök alkotok, új recepteket is, élvezem, természetesen betartva mindent, hisz ez jó és jó lesz ez az új életmód számomra. Reményeim szerint a bűvös – 10 kg-ig is eljutok, vagy tovább, de az úton jól érzem magam, s tetszenek az ételek a jó receptek, amiket én is alkottam és amiket kaptam is Tőled.”

Pásztor Deni

“Kedves Andi!
Köszönöm az érdeklődésedet, úgy néz ki, hogy jól csinálom, mert 3-hete kezdtem el és 72-kg mutatott ma reggel a mérleg!!! Aminek en nagyon örülök, mert 3-éve nem tudtam 73-kg alá menni, bármilyen diétába kezdtem!Ma mikor megláttam a súlyomat hogy 72-kg vagyok alig akartam elhinni, olyan boldog vagyok!
Az édesség utáni vágyam mostanra teljesen lecsökkent, szinte már nem is hiányzik pedig én nagy nasis voltam! Jókat főzök és eszem, s bízom benne, hogy nem fogok ennél a számnál megállni ha nem lejjebb is, fog menni a mutató!”

Arnócz Hajnalka

“Hihetetlen öröm, hogy azt ehetem, amit szeretek és semmit olyat nem kell magamba kényszeríteni, amit nem kívánok! Visszataláltam a testem szeretetéhez, mert bebizonyosodott, hogy igenis tudja mire van szüksége! Nagyon reménykedtem, hogy működik ez az étrend, de tartottam is Tőle, hogy mégsem és esetleg tovább hízom. Ehhez képest 2 kg-t fogytam, remélem ez a tendencia folytatódik majd :).”

Jásper Éva

“Kedves Andrea!
3 hete voltam Nálad, de már -6 kg-nál tartok. Egy ruhamérettel kisebbet hordok már. 🙂 A táplálkozást szigorúan tartom. Végre megtaláltam magamnak az étkezés tekintetében a Szent Grált, el nem eresztem. 🙂
Mindent úgy csinálok, ahogy megkaptam Tőled az útmutatást. A közvetlen környezetem azt látja rajtam, hogy több az életkedvem, az életenergiám exponenciálisan megnőtt. Könnyebben kelek fel reggelente, úgy érzem, hogy jó úton haladok.
Hatalmas segítség nekem ez az étkezés a minden napok zivatarában. Ami furcsa – de fantasztikus dolog -, hogy már stresszes helyzetben sem nyúlok ételhez, illetve abszolút nem kívánom az édességet, nem mozdulok rá. És nap közben sem jut eszembe nassolni, eszegetni.
Én nagyon hálás vagyok azért, hogy eljuthattam Hozzád.”

Fazekas Réka

“Április elején álltam át az új táplálkozásra, amelyet 100%-ban betartok. Amellett, hogy az első 4 hónap alatt 8 kg-ot fogytam, az anyagcserém teljesen helyrejött. Viszlát, puffadás! 🙂 Az Inzulinrezisztencia is a múlté. Ezeknél viszont sokkal nagyobb öröm, hogy majd’ 3 év próbálkozás után spontán teherbe estem, és mindketten tökéletesen vagyunk. Bár a várandóság elején a rosszullétek miatt nehézséget okozott betartani a megfelelő étkezést, lassan újra helyreáll a rend.

Az lenne az igazi, ha mindenki tisztában lenne a genetikai alapú táplálkozás előnyeivel, szerintem tanítani kellene!”

S. Andrea

Tudj meg többet a genetikai táplálkozásról!

Tovább a részletekhez

 

Weboldalunk a látogató élményének javítását segítő "sütiket" használunk. Elfogadod? További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás