websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Mire képes az immunrendszerünk?

Mit tehet értünk az immunrendszerünk és hogyan erősíthetjük? - Csikós Andrea - genetikai alapú táplálkozás

Örömmel olvastam a Facebook-on többen megosztották, Joseph Pilates felfedezését. A spanyol járvány idején észrevette, hogy az edzéseken részt vevők közül senki nem fertőződött meg. Ez egy szuper pozitív információ, ami jó lenne, ha minél több emberhez eljuthatna!!
Ha az a cél, hogy az emberek jó állapotba kerüljenek, erősek és ellenállóak legyenek, akkor nagyszerű lenne, ha az „immunerősítés”, „egészséges táplálkozás” „mozgás”, „élő, egészséges ivóvíz”, „szabad levegő”… szavak folynának a csapból is!

Ha azt hallanánk, hogy hány egészséges kisbaba született, hogy milyen fantasztikus felfedezések történtek a világban, melyekkel egészséges, boldog és hosszú életet élhetünk. Hogy mennyi mindent tehetünk meg könnyedén az egészségünkért, hogy az életmódváltás akár már néhány nap után mennyi pozitív tapasztalást hozhat.

Indulhat minden reggel energikusan és mosolygósan…

Jó lenne, ha több szó esne arról a csodáról, amivel mindenki rendelkezik és jobban és pontosabban tudja és teszi a dolgát, mint bármilyen szuper számítógépes rendszer: Az immunrendszerünk!

2 varázsszót kell megjegyeznünk:
ERŐSÍTENI és EDZENI!

Gyerekkorban is fontos az immunrendszer edzése és erősítése - genetikai alapú táplálkozás - Csikós Andrea

Buborékban tartva nem tud megerősödni az immunrendszerük…

 

A gyerekek immunrendszere is úgy alakul ki, hogy közösségbe kerülve a környezeti hatásokat legyőzve szépen fokozatosan megerősödik, folyamatos edzésben van, így egyre komolyabb lesz. „Vattába csomagolva” nem tud működni és ez igaz bármilyen életkorra!

A természetes módon történő erősítés alapja a TÁPLÁLKOZÁS.

A védekezőképességünk titka a bélflóránkban rejlik, melyet alapjaiban határoz meg az, hogy mit eszünk.
Az vagy, amit megeszel tartja a mondás, amit a mai kor embere sokszor elfelejt. Egyszerűbb választani a feldolgozott élelmiszeripari kínálatból, mert azonnal elérhető, egyszerű és trendi. A cukros, finomított, tápértéktől mentes üres kalóriabombák, millió adalékanyaggal karöltve, a bizonytalan eredetű termékek sokasága megteszi a hatását sajnos

Ezek az élelmiszerek már rövidtávon is képesek a szervezetet kibillenteni az egyensúlyi állapotból.

A mérések során tapasztalom, hogy úgy a vegetatív idegrendszeri, mint a hormonális egyensúlytalanság ma már általános állapot.

A nem megfelelő élelmiszerek felborítják a szervezetünk egyensúlyát. - Genetikai alapú táplálkozás - Csikós Andrea

Miközben:
Egyensúlyi állapot = egészség

 

Nagyon ritka, hogy valakinél, magasabb sejtszintű energiát tudok mérni.

Magas sejtszintű energia = erős immunrendszer = ellenálló egészséges szervezet

Csodálatos öngyógyító mechanizmusunk is csak az egyensúlyi állapotban képes működni! Ma már elfelejtettük, hogy mire képes a szervezetünk minden külső segítség nélkül is. Képes megvédeni és meggyógyítani saját magát!

Sokszor halljuk, hogy senkinek nincsen ideje, legfőképpen saját magára, arra, hogy észrevegye teste jelzéseit, arra, hogy odafigyeljen, hogy mit eszik, hogy tisztán tartsa a gondolatait is és NE engedjen be szűrő nélkül minden rezgésszintjét lenyomó, negatív információáradatot. Az viszont tény, hogy az alacsony rezgésszinten lévő ember kiszolgáltatottá válik és elveszíti okozóságát.

Bármikor lehet NEM-et mondani és megállítani ezt a folyamatot!

A táplálkozás mellet a napfény, a szabad levegő, a mozgás, és az emberi kapcsolatok létfontosságúak!

A szeretet és ennek minden megnyilvánulási formája éltető energia számunkra, mely olyan szintű töltést ad, melyhez fogható nincsen semmilyen más forrásból!!

A genetikai alapú táplálkozás beállításával a test oldaláról tudok segíteni és beállítani az egyensúlyi állapotot, mely alapjául szolgál mindennek. Elődeink pontosan tudták ezt: „A test a lélek temploma”, „Ép testben ép lélek” számos hasonló mondást ismerünk.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen érzés, amikor a maximálisan használható energiaszinted állandóan a rendelkezésedre áll, szeretettel várlak egy mérésre.

Első lépésként kérj időpontot egy állapotfelmérésre vagy válassz a csomagok közül, ha többet szeretnél megtudni!

Csikós Andrea
Csikós Andrea vagyok, fitnesz életmód és táplálkozási tanácsadó. A legkülönbözőbb táplálkozási irányzatokat kipróbáltam, mire a sokadik eredménytelen fogyókúra és módszer után megismerkedtem az anyagcseretípus méréssel. Ezzel pontosan meg tudom mérni, személyre szabottan, hogy kinek mi az egészséges. Az értelmetlen megvonások helyett végre pontosan azt és annyit tudunk adni a szervezetünknek, amire valójában szüksége van. Ezáltal pedig egészségesebb és boldogabb lehetsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük