websikehealthcheck
websikehealthcheck

Valaki mondja már meg, mit ehetek?!

Ha eltévedtél és belefáradtál a táplálkozási irányzatok útvesztőjébe és arra vágysz, hogy valaki mondja már meg végre, hogy Neked, mi a jó…,
hogy Neked mi az egészséges, mitől leszel energikus és nyered vissza vagy tudod megtartani ideális testsúlyod?

Ha a sok eredménytelen próbálkozás és csodamódszer után tudni akarod mitől érezheted egyensúlyban és boldognak magad, akkor jó, hogy itt vagy, mert pontosan ebben tudok segíteni!

Ez nem divatdiéta, fogyókúra vagy távoli országokból származó csodaszer!

A genetikai igény szerinti táplálkozás az, amely minden fogyókúra végét jelenti, erre többé nem lesz szükséged! Ez A lehetőség, hogy a szervezted végre optimálisan működjön, immunrendszered megerősödjön és elérd a természetes egyensúlyt, mellyel beindíthatod tested egyedülálló öngyógyító mechanizmusait.

Amit így elérhetsz: egészség, vitalitás, optimális testsúly: koplalás és kalória számolgatás nélkül!

Mit kell tudni a genetikai alapú táplálkozásról?

A módszer lényege az, hogy ahelyett, hogy értelmetlenül tápanyagokat vonnánk el szervezetünktől, inkább olyan élelmiszerekkel tápláljuk, amelyekre valójában szüksége van.
Ez pedig mindenkinél más és más, hiszen nem vagyunk egyformák!

Neked is van egy csak Rád jellemző, örökölt anyagcseretípusod és ez határoz meg mindent, a táplálkozásoddal kapcsolatban. Ez lesz a kulcs, ami elvezett céljaid eléréséhez.

A genetikai táplálkozás hihetetlen mértékű ereje egyszerűségében rejlik. Ez a módszer abban különbözik minden más irányzattól, hogy nem kell különböző szereket bevenned, megvenned drága zsírégető, méregtelenítő készítményeket. Egyszerű, hétköznapi élelmiszereket, finom és jó minőségű házias ételeket kell fogyasztanod megfelelő arányban és időben, mindezt úgy, hogy nem kell kalóriákat számolgatnod és koplalnod.

A mérés eredménye olyan életre szóló információkat ad a szervezetedről, mely kizárólag ezzel a módszerrel határozható meg. Lesz egy egyedülálló élelmiszerlistád, melyet a táplálkozási típusod, a hormon típusod, a vércsoportod és az egyéni kimért érzékenységeid figyelembevételével állítok össze. Tudni fogod, a számodra ideális táplálkozási arányokat és az időszakokat is.

 

“De akkor miért nem táplálkozik így mindenki?!”

Az ipari termékké vált egészségtelen élelmiszerek korát éljük. Az élelmiszeripari hulladékokból is gusztusos, cukorba -csokiba mártott finomságokat készítenek. Amiről egyik nap azt mondják, hogy egészséges (hatalmas profitot hozva ezzel..) arról később kiderül, hogy ártalmas. Minden nap jön egy új diéta irányzat és az emberek tanácstalanok, én is az voltam.

Számtalan táplálkozási irányzatot és módszert kipróbáltam, de egyik sem váltotta be a hozzá főzött reményeket. Sőt.. magas vérnyomás, gluténérzékenység, inzulinrezisztencia és állandó fáradtság következett, melyektől a genetikai táplálkozás szabadított meg. Most már tényleg csak nevetek, ha meglátok egy újabb egzotikus országból származó növényi „csodafogyibogyó”reklámot. A megoldás ennél sokkal-sokkal egyszerűbb!

Csikós Andrea
Fitnesz életmód és táplálkozási tanácsadó

„Küldetésemnek tekintem, mindezektől megszabadítani az embereket, a célom, hogy helyette a természetes, a magas tápértékű jó minőségű élelmiszereket válasszák és egy hosszú, boldog egészséges életet élhessenek.”

A mérés minden tévhitet lerombol

  • mindenkinek az a jó, amit kíván?
  • a sok zöldség, gyümölcs az egészséges?
  • naponta többször kicsiket?
  • csak a fehér hús?
  • mégis jó a sok állati zsíradék?
  • délig csak gyümölcs?
  • vegán vagy vegetáriánus?
  • vissza az ősökhöz, irány a paleo?
  • ne együnk szénhirátot, mert csak úgy lehet fogyni?

Te mit szeretnél elérni?

“Most már tényleg
le akarok fogyni!”

EZT SZERETNÉM

“Szeretném tudni, hogy nekem mi az egészséges!”

EZT SZERETNÉM

“Elegem van a fáradtságból, energiát szeretnék!”

EZT SZERETNÉM