websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Forrásvíz az otthonodban

Legyen forrásvíz az otthonodban! - Maunawai Pí víz

Ügyfeleim tudják, hogy ha konkrét élelmiszert ajánlok, azt alapos tesztelés előzi meg. Rendszeresen fogyasztom és elkészítem az általam ajánlott ételeket is. Sokszor hangzik el a kérdés, mikor megbeszéljük, hogy mennyi az ideális vízfogyasztás, és hogy mégis milyen víz lenne a legjobb. Azt már sokan tudják, hogy az ásványvíz vagy csapvíz kérdésben gyakorlatilag mindegy, mit választunk, egyikkel sem azt adjuk a szervezetünknek, amit valójában szeretnénk. (Erről az előző cikkemben olvashatsz itt.) Na, de mi a helyzet a tisztított vízzel? Mi a különbség a készülékek között és mi az, amit mindenképp érdemes figyelembe venni a választás során? Olvass tovább, elmesélem a saját tapasztalataimat.

Egyik sem jobb a másiknál…

Az ásványvíz kontra csapvíz ügyben nem sikerült győztest hirdetnünk. Sajnos mindkettő elbukott. Döbbenetes, hogy mi mindennel szennyezettek ezek a vizek és, hogy milyen negatív hatással vannak szervezetünkre. Ha nem olvastad még az előző cikkem, megteheted ide kattintva.

Ásványvíz, csapvíz vagy tisztított víz? - Genetikai alapú táplálkozás - Csikós Andrea

A csapvíz és a palackozott vizek kiiktatása után egyenes út vezetett a tisztított vizekhez.

Keresgéltem a víztisztító készülékek között, viszont hamar rájöttem, hogy ezeknek nagyon nagy része a vizet csupán fizikailag és kémiailag tisztítja meg. A csapvízben található gyógyszer, hormon, növényvédőszer, trihalometán (THM) vegyületek.. rengeteg vegyi anyag kiszűréséhez ennél jóval komolyabb technológiára van szükség!

Hogyan juthatunk forrás minőségű ivóvízhez?

A ’Csak a Mentes’ fesztiválon találkoztam a Maunawai PI víztisztító készülékekkel, melyek azt a pici százalékot képviselik, melyek valóban képesek erre, méghozzá 100%-ban.

MAUNAWAI jelentése „hegyi forrás” a hawaii nyelvben. Nevének megfelelően az általa nyert víz hegyi forrás minőségű, így élő, tartós, tiszta és jó ízű. Most már 1 éve fogyasztom, ebből is főzök. Természetesen bemértem, mióta ez az eszköz a rendelkezésemre áll, függetlenül attól, hogy miről milyen információ jut el hozzám, abszolút biztosra tudok menni. Teszteltem saját magamon, a családtagjaimon és több ügyfelemnél végeztem el a mérést és kivétel nélkül minden esetben 100%-ra vitte fel a sejtszintű energiát ez a víz. Már pár nap után lehetett érezni a hatását, és az volt az érdekes, hogy nem lehet belőle keveset inni. Mivel, ennyi idő alatt már hozzászoktam, nagyon érzem a különbséget, ha máshol iszom.

Ráadásul akár kevesebb anyagi ráfordítással is hozzájuthatunk az egészséges élő vízhez, mert többféle megoldás is létezik. Ami számomra nagyon meggyőző az az egyedülálló szűrőtechnológia, mely japán gyártmány, maga a cég egyébként német. A Maunawai PI készülékekben, kb 30 féle szűrő és vízkezelő található, mely minden olyan szennyezőanyagot eltávolít a csapvízből, ami szervezetünkre káros hatással van.

Európa legtöbbet tesztelt vízszűrő rendszeréről beszélünk, ami képes a legnehezebben eltávolítható káros anyagokat is kiszűrni, mint a gyógyszer és a hormonvegyületek, méghozzá a tesztelések eredménye szerint 100%- ban. A Maunawai KINI az egyetlen vízszűrő kancsó, mely tesztelve van gyógyszer és hormon szűrésre. Egy kisebb háztartásba egyébként elegendő is.De mitől lesz élő a vizünk?

A növényekben és a természetben lévő összes szövetben található egy élővíz, ami biológiai és fizikai szempontból is nagyon más, mint a talajból nyert ivóvizünk. Rendkívüli módon hasonlít testünk saját sejtvizének összetételére. Ezt az élő vizet nevezték el PI víznek. Mindezt a japán Nagoyai Egyetem kutatója, Shoi Yamashita professzor fedezte fel, ezután pedig azon dolgozott, hogy hogyan lehetséges a csapból folyó ivóvizet ilyen élővízzé alakítani.

A MAUNAWAI PI víz szerkezetét sikerült olyanná megalkotni, hogy szerkezete és rezonanciája hasonló ehhez a sejtfolyadékhoz. Mivel a szűrőrendszer nem szűri ki a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat, hanem harmonizálja azok arányát, így optimálisan tudnak sejtjeinkben hasznosulni. A sejtek membránjai könnyedén áteresztik, így egy sokkal magasabb és azonnali hidratáló hatást érhetünk el. Mely egyébként a fogyasztása során szemmel látható a bőrünkön, arcunkon. Az energiát, és a különböző értékes anyagokat, rendkívül gyorsan szállítja, ezáltal fokozza a sejtszintű regenerációt is.

Maunawai élővíz, víz struktúra - Csikós Andrea

Nézzük, milyen bizonyított pozitív hatásai vannak még:

  • Immunerősítés
  • Energetizálás
  • Csökkenti a koleszterin lerakódásokat
  • Segít a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésében
  • Javítja az emésztést, felszívódást
  • Nem utolsó sorban költség és környezetkímélő megoldás!

Nem kell hazacipelned a vizet, mert már otthon van!

Ezzel a technológiával egy lépésben áttisztíthatod és életre is keltheted az ivóvizedet!

Tudj meg róla többet a gombra kattintva!

Én is tiszta vizet akarok!

 

 

Csikós Andrea
Csikós Andrea vagyok, fitnesz életmód és táplálkozási tanácsadó. A legkülönbözőbb táplálkozási irányzatokat kipróbáltam, mire a sokadik eredménytelen fogyókúra és módszer után megismerkedtem az anyagcseretípus méréssel. Ezzel pontosan meg tudom mérni, személyre szabottan, hogy kinek mi az egészséges. Az értelmetlen megvonások helyett végre pontosan azt és annyit tudunk adni a szervezetünknek, amire valójában szüksége van. Ezáltal pedig egészségesebb és boldogabb lehetsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük