websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

“A bőröm kisimult, az emésztésem helyreállt és 20 kg-tól szabadultam meg” – Márki-Bogár Nóri beszámolója

“A bőröm kisimult, az emésztésem helyreállt és 20 kg-tól szabadultam meg” - Márki-Bogár Nóri beszámolója - Csikós Andrea - genetikai alapú táplálkozás vélemények

Szeretném bemutatni Nektek Márki-Bogár Nórit. Csodálatos átalakuláson ment végig, a képeken 5 hónap eredményeit láthatjátok. Nóri Szegeden él családjával, egy kisfiúk van és váltott műszakban dolgozik egy üzletben. Ezzel is bizonyítja, hogy nincs és nem lehet kifogás a munka vagy a család. Az odafigyelés, a tudatosság a táplálkozás terén is döntés kérdése és beilleszthető a mindennapokba egy elfoglalt anyukának is.

Nóri így írta le történetét:

„Andit a gyomorbántalmaim, illetve a súlyom miatt kerestem fel. Az emésztésemmel voltak problémák és a mérleg már 90 kg-ot mutatott.

Andi vizsgálata után döbbentem rá, hogy milyen állapotban is vagyok (Sejtszintű energia: 25%, testzsírtömeg több, mint duplája a normálisnak). Számomra a legsokkolóbb az volt, hogy egy egészségesnek vélt fehérje alapú diétát követve inzulinrezisztencia alakult ki nálam. A hormonrendszerem is felborult. Persze ezekből a dolgokból nem sokat érzékeltem, csupán annyit, hogy valami nem jó az emésztésemmel.

egy egészségesnek vélt fehérje alapú diétát követve inzulinrezisztencia alakult ki nálam. - Csikós Andrea - Genetikai alapú táplálkozás - vélemények

Nóri a genetikai alapú táplálkozás előtt

Andi rengeteget segített a táplálkozás beállításában. Amióta azt eszem, ami számomra hasznos, teljesen megváltozott az életminőségem.

Hétköznapokként hajnal 3.30-kor kelek kávé nélkül! 🙂 A bőröm kisimult, az emésztésem teljesen helyreállt. Nem utolsó sorban 20 kg-tól szabadultam meg és még nincs vége. Éhezés és önsanyargatás nélkül.

Az energiaszintem 6 hét alatt megduplázódott és a környezetem rám sem ismer. Kicsattanok az egészségtől már most és az utam még nem ért véget. Fizikailag és lelkileg is rengeteget javult az állapotom. A teljes életmódváltást a környezetem már az első hetekben észrevette.

20 kg-tól szabadultam meg éhezés nélkül - Csikós Andrea - Genetikai alapú táplálkozás - vélemények

Nóri néhány héttel a személyre szabott étrend betartása után

Legjobb döntésem volt, hogy megvizsgáltattam magam és így Andi segítsége által egészséges lehetek.”

Táplálkozás a saját igényeidhez igazítva

A genetikai alapú táplálkozással megtudhatjuk a saját szervezetünk táplálkozási igényeit. Aki kipróbált már pár diétát, megtapasztalhatta, hogy nagyon nem egyformán működnek…Van akinek nagyon jó a paleo vagy a vegán… stb étrend, azonban van olyan is, akinél a kezdeti kis fogyás után megáll és sehogy sem akar változni a mérleg a legszigorúbb betartás mellett sem. Ez szinte kivétel nélkül mindig hiányállapotokhoz és komoly sejtszintű energia csökkenéshez vezet.

A szélsőséges táplálkozás hatására a hormonális rendszerünk felborulhat, melyet általában zsírszázalék növekedés és sok esetben kedvetlenség, depresszió is kísér.

Nem éri meg kísérletezni a saját testünkkel!

Egy mérés és kiderül, hogy mi az irány:

 • hogy valójában mennyi a szervezetünk fehérje –zsír- és szénhidrát igénye
 • milyen élelmiszerek emelik az energiaszintünket
 • melyek azok, amik kimondottan hizlalnak és hosszú távú fogyasztásuk betegségekhez vezethet
 • vannak-e egyéni érzékenységeink
 • mikor és mennyit kellene ennünk
 • mikor és milyen sport lenne jó nekünk..

Ezeken kívül persze még sok más kérdésre is választ kaphatsz a tanácsadáson és a kb. 50 oldalas személyre szóló anyagodból is.

Ha belefáradtál a kísérletezésbe és biztosat szeretnél tudni szervezted működéséről, gyere el egy mérésre!

Tudj meg róla többet és jelentkezz a gombra kattintva!

MEGNÉZEM A RÉSZLETEKET

 

Csikós Andrea
Csikós Andrea vagyok, fitnesz életmód és táplálkozási tanácsadó. A legkülönbözőbb táplálkozási irányzatokat kipróbáltam, mire a sokadik eredménytelen fogyókúra és módszer után megismerkedtem az anyagcseretípus méréssel. Ezzel pontosan meg tudom mérni, személyre szabottan, hogy kinek mi az egészséges. Az értelmetlen megvonások helyett végre pontosan azt és annyit tudunk adni a szervezetünknek, amire valójában szüksége van. Ezáltal pedig egészségesebb és boldogabb lehetsz!

2 Responses

 1. Judit szerint:

  Szeretnék többet tudni,hogyan lehet hasznàlni ezt a technikàt.

  1. Csikós Andrea szerint:

   Kedves Judit!

   Itt olvashat bővebben a genetiaki táplálkozásról:

   https://taplalkozas-eletmod.hu/genetikai-taplalkozas/

   https://taplalkozas-eletmod.hu/de-mi-is-ez-az-anyagcseretipus-es-miert-fontos/

   Várom szeretettel!
   Csikós Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük